Over Untold

Home / Over Untold

Untold biedt een uniek aanbod aan kinderen, jongeren en volwassenen als het gaat om beoefenen van kunstdisciplines op het gebied van Afrikaanse dansstijlen, muziek, theatervormen en kunst.

Untold vindt het van belang om jongeren, en Afro Nederlandse jongeren in het bijzonder, bewust te maken van hun collectieve identiteit, historie en toekomstperspectief. Om een autonome burger te worden is het van belang dat jongeren hun maatschappelijke positie kennen en versterken binnen de samenleving. Untold richt zich op empowerment, talentontwikkeling, cultuureducatie en professionele producties.

Een keer per jaar organiseert Untold de Black History Month, een educatieve maand vol events en activiteiten over de geschiedenis van Afrika en de Afrikaans diaspora. Ook organiseert Untold een keer per jaar het African Diasopra Performing Arts festival, het interdisciplinaire festival waarbij Afrikaanse kunstvormen centraal staan. Internationale uitwisselingsprogramma’s zijn een belangrijk en vast onderdeel van het aanbod van Untold.

Het Team

Blog