Website | What we do
15693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15693,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

What we do

Empowerment


Het empoweren van jongeren is een belangrijke activiteit waar Untold zich mee bezighoudt. Zowel het formeel leren (onderwijs) als het niet-formeel leren staan hierin centraal. Untold wilt een bijdrage leveren in het verbeteren van de competenties en vaardigheden van jongeren. Ook participatie van deze doelgroep aan de Nederlandse samenleving en arbeidsmarkt is een belangrijk streven. Dit uit zich met name in de volgende activiteiten:

  • Cultuureducatie over het thema slavernij op scholen

  • Talentontwikkeling door middel van workshops Afrikaanse dans,
    Afrodans en andere Afro-Carabische dansstijlen.

  • Structurele samenwerking met de Engelse ACE Dance &
    Music company op het gebied van educatie en talentontwikkeling.


Untold Theater and dance


Untold staat bekend om haar multidisciplinaire muziek, dans en theatervoorstellingen die worden uitgebeeld in een diversiteit aan Afrikaanse en Afro-Caribische dans- en muziekstijlen. Jongeren met artistieke ambities kunnen audities doen om toe te treden tot de Untold company.

Untold boekt nu al ruim twee jaar succes met alleen uitverkochte zalen met haar theatervoorstelling Obia. Deze voorstelling speelt nog tot het voorjaar van 2016.


Untold Exchange


Uitwisselingsprogramma’s worden op internationaal niveau aangeboden waardoor jongeren hun horizon verbreden. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod en daarnaast krijgen jongeren de kans om hun talenten verder te ontwikkelen in een andere sfeer en omgeving.

Ze worden ook uitgedaagd om met andere jongeren hun vaardigheden te meten. Deelnemers ervaren het leven in een ander land met een andere cultuur. Doordat ze weg zijn uit hun vertrouwde omgeving en zaken tegenkomen die ze niet kennen, zijn ze op elkaar aangewezen. Dit leidt tot nieuwe idee├źn en motivatie om zich te ontwikkelen tot een volwaardige burger.